Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2012-09-14 00:06:04 
Mistrz prostej

Obecne moto: obecnie brak
Jak powiedzialem ze chyba lezal na boku to tez powiedzial ze pewnie tak bylo, ze moze na parkingu upadł, nie zaprzeczał gość. Jesli jestes pedantyczny i szukasz czegos konkretnego to ten ci chyba sie nie spodoba. Mnie np odrazilo odrazu to, ze mial sporo odpryskow na silniku. Ja gdy tam swojego kupowalem 2 lata temu to byl o niebo ladniejszy (mowie o wygladzie). jesli chcesz daj email to wysle ci zdjecia stare, jeszcze z ogloszenia.
A jezeli chodzi o odwdzieczenie to nie trzeba, kupisz fazera, wpadniesz wiosna na zlot, postawisz browara i bedzie dobrze :mrgreen:

PostNapisane: 2012-09-14 00:06:04 
admin ręczy i poleca:)

PostNapisane: 2012-09-14 08:47:01 
Mistrz prostej

Obecne moto: FZ1-S 2010
no to mam teraz dylemat, czy brać coś z dobrym i pewnym silnikiem (tym bardziej, że jest gwarancja), czy jednak uprzeć się i szukać czego ładnego optycznie ale nie wiadomo w jakiej kondycji technicznej... nic - prześpię się z tym przez weekend i może podejmę jakąś decyzję.

PostNapisane: 2012-09-14 13:34:17 
Prawie jak Mistrz Europy

Telefon: 794 749 233
Obecne moto: Yamaha Fazer 1000
byłem dzisiaj oglądać ten motocykl pa2ola zadzwoń do mnie na numer 505 657 664. Bo za dużo by opowiadać o tym Fazerku...

PostNapisane: 2012-09-14 14:06:30 
Pryszczaty jeździec

Telefon: 600 153 477
Obecne moto: FZS 600 2003r
napisz bo ja jak kolega nie weźmie może to ja będę rozważał :) lub ktoś inny

PostNapisane: 2012-09-14 14:34:56 
Prawie jak Mistrz Europy

Telefon: 794 749 233
Obecne moto: Yamaha Fazer 1000
Powiem tak ogólnie bardzo warto kupić ten motocykl bo przebieg 20 tyś jest w tym przypadku możliwy i na 99% realny. A poza tym to wszystko w jak najlepszym porządku poza pękniętą czachą i trochę wyblakniętym lakierem który po zastosowaniu pastu polerskiej za 8 zł bedzie jak nowy ! Silnik pracuję cudownie sprzęgło masełko i napęd w bardzo dobrym stanie. Opony do wymiany są tylko i synchro i czyszczenie gaźników ale to w każdym moto prawie się robi także taki standard.

Ja osobiście bym go kupił jak bym nie miał swojego przecinaka :P

PostNapisane: 2012-09-14 14:40:49 
Mistrz prostej

chciałem Wam napisać co mi powiedział Bartek ale nie miałem wcześniej czasu - tak więc ja podejmę decyzję jutro ewentualnie max w poniedziałek, więc jak by ktoś mógł się wstrzymać z decyzją zakupu to byłbym wdzięczny ;) żeby nie było wyścigu szczurów :P

PostNapisane: 2012-09-15 11:18:19 
Mistrz prostej

temat można zamknąć.
moto zaklepane przeze mnie (odbieram w przyszłą sobotę), więc niestety, kto był chętny musi szukać dalej :moto:

ogromne podziękowania dla Marcina i Bartka - jestem Wam dłużny i wdzięczny :beer: :beer:

przy okazji jak by ktoś był zainteresowany:
http://igorauto.otomoto.pl/yamaha-fz-fz6n-fazer-M3325169.html
byłem, oglądałem i nie spodobał się. nie znam się na moto aż tak, więc powiem co widziałem:
- leżał na prawej i lewej stronie - na baku z prawej ma tylko zamalowane jakąś czarną farbą na zbiorniku obdarcie, z lewej wgniecenie wielkości pięści - pod znaczkiem kamertonów
- zmienione i obdarte ciężarki kierownicy
- zamontowane craschpady przez obecnego właściciela, przy czym lewy jest trochę obdarty
- brak odbojnika (czy jak to się nazywa) w lewym podnóżku
- pęknięty przedni błotnik z lewej strony na wysokości mocowania do lagi (podobno uderzony przez bramę jak wjeżdżał na podwórko)
- zarysowana przednia lampa
- nie wiem jak wygląda elektryka w oryginale ale tutaj pod licznikiem spięta w pętelkę opaską zaciskową
- tylna guma kwadratowa - praktycznie do wymiany
- przednia może sezon jeszcze przeżyje
- klocki tył, przód do wymiany (tarcze mogą być)
- brak osłony na łańcuch (nie wiem, czy jest oryginalnie)

właściciel młody chłopak twierdzi, że sprzedaje, bo jest za głupi na takie moto. kupił je na początku sezonu (sam rejestrował) od człowieka, który je sprowadził z Włoch.
ogólnie trochę zaniedbany i do sporych poprawek kosmetycznych (ale ja jestem pedantyczny i może komuś to w ogóle nie przeszkadzać), sprzedający twierdzi, że pali na dotyk i jeździ prosto - nie sprawdziłem bo nie miał przy sobie kluczyków (moto stoi na komisie ojca).

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2